Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


SORTIDA D'ESCALADA A SANT LLORENÇ DE MONTGAI
24/11/2012



En la sortida d'escalada d'aquest cap de setmana hem participat:
Isa, Humbert, Jordi Barquinero, Marc, Xavi Serrallonga, Domingo, Raquel i JR. 

Com ja sabeu hem anat a Sant Llorenç de Montgai, ha estat una sortida ben completa i s'han aconseguit fer varies vies llargas, una aresta i una ferrada.
En concret s'han fet:
- Les vies llargas de la paret de la Formiguera: Sabina Wall Vº - Garrets Eusebi 6a i Martinetti V.V+
- La ferrada: Càgate Lorito (Extremadament Difìcil)
- L'aresta Tio Maria V+

Fen una mica de crònica he de dir que s'han fet 2 grups, uns que tornaven el mateix dissabte i l'altre que es quedaba a dormir en l'arberg La Cova de Sant Llorenç i que avui diumenge han fet mes activitat.
La Isa, l'Humert i el Jordi son el grup que es van quedar i van fer dues vies llargues i l'aresta, a ells els tocarà fer un petit resum de la seva activitat i enviar les corresponents fotos.

Els demes vem fer primer la ferrada i mes tard una via llarga. En principi teniem dubtes amb aquesta ferrada per la seva fama de molt dura però finalment ens vem decidir en fer-la.
La fama era totalment certa i aquí el que escriu aquesta crònica va estar apunt d'abandonar-la. Va ser en un punt de la via en que tenia que prendre una decisió,  vaig treure forces de no sé on i vaig aconseguir acabar-la. Algún altre també va patir una mica.
Prego en perdoneu però vaig fer només fotos del principi i de quan ja erem dalt doncs no em vaig atrevir ni a treure el mòvil per fer-ne cap mes.
També vem fer la vía Martinetti de 4 llargs, ens va sembla maca, equipada adequadament i disfrutona.

Be, us esperem en la propera sortida.



Text i fotos de: Joan Ramón






Alta Garrotxa sota la pluja

18/11/2012



Bon dia,
ahir finalment vam ser nou que ens vam trobar al pàrquing més enllà de l'Hostal de Sadernes a les 8 del matí. De moment el temps aguantava. Preparem motxilles i calçat i comença a plovisquejar. Mentre decidim el recorregut final mirant on és el forat de cel... la pluja es fa més intensa i decidim anar a una altra destinació.

Agafem els cotxes i tirem avall, però el cel no es veu destapat enlloc i no para de ploure. Cónclave. Decidim anar a esmorzar a Sant Esteve de'n Bas. A les 11h donem per acabat l'intent de sortida i després de comprar bon pa al forn tornem cap a casa.

No hi ha més a afegir, ah sí: 1) queda pendent i amb ganes de fer-ho i 2) Jo a la tarda vaig sortir a córrer una horeta i mitja sota el gotellam que va caure cap a les 16h a Barcelona. Està vist que havia d'acabar el dia mullada.

Fins la propera,

Resposta de l'Emili:



Només una precisió. Varem esmorzar a la Teixeda d' Hostalets d' En Bas, no a Sant Esteve, m'estranya aquest lapsus teu, quan no és la primera vegada que esmorzes i ET MULLES al mateix lloc.

Com que no volíem perdre tot el dia, nosaltres encara varem tenir temps d'anar a caminar una mica i dinar al Forn de Beget !
Al Forn varem trobar en Francesc Massó, un bon amic amb qui he compartit algunes muntanyes, que abans estava a Giroguies i ara a  A Caminar Travel. Portava un grup que el dissabte havia fet la travessa Oix - El Coral on havien dormit, i ahir tornaven cap a Oix, tots mig xops per la pluja, però contents i animats. Vaig tenir una mica d'enveja de no haver pres la decisió de mullar-nos nosaltres també. 

Bé, queda pendent la grimpada al Pas del Cabró, la Cova de les Cabres, i el ràpel i escalada a la carena del Bassagoda, tornarem a fer aquesta proposta per un altre dia.

Salut






Text de: Mariona i Emili
Fotos de: Mariona

 
ir arriba